Marie Claire abonnementen

Met een Marie Claire proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 41% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor 'fashion with a heart'. Met iedere maand schitterende (reis)reportages, inspirerende verhalen, exclusieve interviews en prachtige foto's. Het magazine wordt gemaakt voor de stijlvolle vrouw met flair. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Marie Claire cadeauabonnement onderaan.


€15,00 22,00
4 maanden (4 nrs.)
32% korting

€22,00 33,00
6 maanden (6 nrs.)
33% korting

€39,00 66,00
1 jaar (12 nrs.)
41% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 22,00
4 maanden (4 nrs.)
32% korting

€22,00 33,00
6 maanden (6 nrs.)
33% korting

€39,00 66,00
1 jaar (12 nrs.)
41% korting

Laatste reviews

  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

In Marie Claire vind je de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, wonen en cultuur. Maar Marie Claire kijkt verder: je blijft op de hoogte van wat vrouwen beweegt, overal ter wereld. Fascinerende reportages, interviews en achtergrondverhalen over thema's die je boeien.

Voordelen van een Marie Claire abonnement

  • 12x per jaar Marie Claire als eerste in de bus
  • Marie Claire op papier én digitaal
  • Na de actieperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Mooie korting op Marie Claire t.o.v. de winkelprijs

Marie Claire Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Marie Claire. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Marie Claire klantenservice