Zeilen abonnementen

Met een Zeilen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zeilen cadeauabonnement onderaan.

Zeilen is hét maandblad voor zeilers. Gemaakt door zeilers en maandelijks vol verhalen en tips van zeilers in Nederland en over heel de wereld. Bekijk hieronder de laatste aanbiedingen.


€17,50 20,20
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
14% korting

€50,00 80,80
1 jaar (12 nrs.) + digitaal archief 2015-'20
onze keuze
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zeilen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,20
3 maanden (3 nrs.)
14% korting

Laatste reviews

  • Harmsen

Het tijdschrift Zeilen heeft alles wat je als zeiler nodig hebt. Informatie over boten, maar ook technische tips en beschrijvingen van zeilwedstrijden. Mooi maar niet echt een glossy. Voor de echte zeiler.

Anderen namen ook een abonnement op

Duiken aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Duiken

tot 45% korting

Moto73 aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Moto73

aanbiedingen

Procycling aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Procycling

tot 37% korting

Wielrenblad aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Wielrenblad

tot 58% korting

Helden Magazine aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Helden Magazine

tot 32% korting

Zeilen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zeilen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Zeilen:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Als je het tijdschrift niet heeft ontvangen, neem dan telefonisch contact op met de klantenservice via 085 888 5616 (tijdens kantooruren). Of mail naar klantenservice@zeilen.nl.

Neem voor een adreswijziging telefonisch contact op met de klantenservice via 085 888 5616. De servicedesk is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt ook jouw oude en nieuwe bezorgadres e-mailen naar klantenservice@zeilen.nl. Hou rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Als je Zeilen wil opzeggen, kun je het best even telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 085 888 5616. Of u kunt mailen naar info@zeilen.nl. Als je bent ingegaan op een aanbieding loopt het abonnement tot tenminste het einde van de actieperiode. Tenzij u een maand voor het verstrijken van de actieperiode heeft opgezegd, wordt het abonnement voor onbepaalde tijd verlengd (tenzij de aanbieding een aflopend proefabonnement betrof). Na de actieperiode geldt eveneens een opzegtermijn van een maand.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.