Stadstuinieren abonnementen

Met een Stadstuinieren proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Stadstuinieren cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Stadstuinieren

Er is geen eenduidige vertaling voor de Engelse term urban farming. _Stadsboeren en tuinieren dekt de lading voor een groot gedeelte. Het is geen beweging of levenswijze maar omvat alle activiteiten die te maken hebben met het zelf kweken en telen van eetbare gewassen in een stadse omgeving. Zo, die staat. En het houden van bijen en kweken van vissen dan? Helemaal juist. Deze vraag geeft heel goed de uitdaging aan waar we als redactie voor staan.

Met het magazine Stadstuinieren willen wij je informeren over allerlei zaken die op stadstuinieren en het leven in de stad betrekking hebben. Dat is een heel breed gebied maar onze leidraad is groene duurzaamheid en een gezonde levensstijl. Althans, het streven daarnaar, want niemand is uiteraard perfect.


stadstuinieren

Stadstuinieren Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Stadstuinieren. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Stadstuinieren:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.