Residence abonnementen

Met een Residence proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Residence cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Annelies

Prachtige fotos, mooie kleuren. Een goede inspiratie bron voor thuis!

  • tanja

Aangevaagd omdat dit abonnement op Residence het goedkoopste was en het abonnement gaat niet automatisch door! Iets wat ik zeer waardeer!

Over Residence

Residence is, sinds 1987, hét interieurmagazine dat de wereld van het wonen bij de lezer thuis brengt: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Residence draait niet om één specifieke stijl, zoals klassiek of modern, maar juist om originele vondsten en vakmanschap. Het is een maandelijkse magazine dat inspireert en uitdaagt, trends en bewegingen signaleert en uitsluitend het beste aan zijn lezers biedt. Voor de Residence-lezer is het interieur een uiting van zijn of haar identiteit, waarbij wordt gehecht aan echtheid en kwaliteit. Residence inspireert, de lezer kiest


Residence Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Residence. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Residence:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.